©2018 NASIHAT NIAGA SDN BHD.

Gedung Ilmu Untuk Usahawan Yang Nak 'Survive' Dan Buat Profit 3 Tahun Pertama Perniagaan

 

✅  Tak perlu lagi menyesal beli program ilmu yang mengecewakan

InsyaAllah - mampu milik, & banyak yang percuma. Boleh try sebelum beli.

10 Tahun Pengalaman

Memandaikan Usahawan Secara Maya

Dan Berjaya Melahirkan Jutawan-Jutawan Baru

Baca Kisah Kami

Baca Bagaimana Nasihat Niaga Membantu Melahirkan Usahawan Berjaya

Sejak Nasihat Niaga berkhidmat dari tahun 2008, ini apa yang kami belajar :-

👉🏽 Terlalu ramai orang seperti anda yang ada impian tinggi untuk berjaya dan berniaga.

👉🏽 Tapi tak semua orang ada modal besar.

👉🏽 Tak semua orang ada pengalaman dan ilmu.

👉🏽 Tak semua orang mampu pergi seminar untuk belajar ilmu.

👉🏽 Ada juga yang tak boleh tinggalkan anak-anak untuk datang seminar..

 

Oleh itu, Nasihat Niaga sudah memutuskan untuk menukar arah, demi menyokong mereka.

 

Apa Yang Membuatkan Nasihat Niaga Sangat Unik?

Apabila kita sebut tentang bisnes, ramai usahawan baru tak tahu di mana hendak bermula.

 

Terlalu banyak yang hendak dipelajari dalam masa yang singkat, dan bukan murah untuk hadir ke setiap seminar.

 

Nasihat Niaga menyediakan panduan bisnes yang boleh dipelajari secara berkesan dari rumah, menggunakan platform yang mudah, dan laju.

Kepakaran kami adalah menghasilkan bahan ilmiah bisnes yang mudah diikuti, difahami, dilaksanakan dan direkacipta khusus untuk mendapatkan hasil dalam masa paling seingkat.

Kami berazam untuk meningkatkan skill usahawan baru, supaya anda dapat berjaya lebih cepat, tanpa membebankan poket.

 

Imam Abu Hanifah

"Berniaga tanpa ilmu boleh menjerumuskan kepada urusniaga yang rosak.”

Imam Abu Hanifah

"Berniaga tanpa ilmu boleh menjerumuskan kepada urusniaga yang rosak.”

Faisal Abdullah

Founder & CEO, Nasihat Niaga

Faisal Abdullah mempunyai minat yang mendalam di dalam melatih dan membimbing usahawan baru.

Beliau merupakan CEO & Founder Nasihat Niaga dan juga Co-Founder CikguClosing.com

 

Cita-cita beliau untuk membantu usahawan bermula apabila salah seorang pelajarnya hanya berbekalkan modal RM1 mendapatkan bulan RM1.2 juta hanya selepas 1 tahun.

Ia memberikan inspirasi kepadanya, lalu beliau membuat keputusan untuk membantu dan memperkasakan usahawan melalui latihan yang dikelolakan beliau.

Sehingga kini, Faisal Abdullah telah membantu ramai usahawan berhenti kerja malah sebilangan daripada mereka menjana pendapatan 7 hingga 8 angka setahun.

Kepakaran utama beliau adalah menghasilkan ilmu dalam bentuk digital seperti video, audio ebook dalam format yang berbeza - dengan tujuan memberikan impak dan hasil yang cepat.

Beliau juga sering dijemput oleh badan universiti, syarikat-syarikat, dan juga badan kerajaan untuk bercakap di conference dan seminar dengan peserta seramai 8,000 orang.

Kisah Kejayaan Pelajar-Pelajar Nasihat Niaga

Kisah Kejayaan Pelajar-Pelajar Nasihat Niaga

Masa saya mula-mula buat, dapat income bersih RM3-6K je. Tapi selepas belajar kelas STP tuan sale melambung naik ke RM50K sebulan.

Azahar Orkid

Pelajar STP, Nasihat Niaga

Sifu Faisal Abdullah merupakan guru pertama saya dalam FB Ads. Kejayaan pertama saya dalam online bisnes adalah dari tangan beliau.

Cikgu Fadzli

Sifu Teknik Lamborgini

Selesai sudah menuntut ilmu dengan Nasihat Niaga. Memang one of a kind knowledge. Cari la dalam mana-mana buku marketing memang takkan jumpa. Rekemendasi 100%.

Sepanjang hidup saya menghadiri bermacam-macam bengkel dan kursus atau seminar, tak kira la otai IM, tak otai atau 'so called' otai, jarang sekali bagi SMS penghargaan kalau datang seminar diorang.

Benda nampak kecil tapi besar ertinya bagi kami yang menghadiri bengkel yang yurannya dah mencecah 3 angka. Tapi Tuan Faisal really did it, .. he knows how to take care of his customers. 

Abdul Muhaymin

Pelajar STP, Nasihat Niaga

MB2000 dari Nasihat Niaga merupakan titik tolak permulaan bisnes saya. Sampaikan salam saya pada Sifu Faisal Abdullah.

Mohd Akmal Vahidi

Please reload

 

"Berniaga tanpa ilmu boleh menjerumuskan kepada urusniaga yang rosak.”

Imam Abu Hanifah