©2018 NASIHAT NIAGA SDN BHD.

Sebagai tanda penghargaan pembelian anda... 

Apa persamaan seorang lelaki dari Perlis menjana RM1.3 Juta, dengan seorang cikgu sekolah menjana RM100,000 sebulan, dan seorang wanita dari Johor yang berjaya selamatkan restorannya dari gulung tikar?

Mereka Semua dapat Online Coaching di "Geng STP"

Baca Untuk Join Percuma!

Hi! Saya Faisal..

... dan saya pengasas Geng STP

Geng STP tu apa?

Ia singkatan bagi Geng "Simple Tapi Power".

Ia group rahsia dalam Facebook yang dipenuhi dengan lebih 8000 usahawan.

Adakah anda tertanya soalan macam ni?

"Macamana nak bisnes kalau takda masa?"

"Macamana nak atasi kebocoran wang?"

"Wajarkah berhenti kerja untuk fokus pada bisnes?"

"Macamana nak lebih yakin untuk buat bisnes?"

"Kat mana patut buat promosi?"

Ini masalah-masalah biasa yang dihadapi oleh ramai usahawan.

Dan sebagaimana anda boleh tengok sendiri...masalah kita bukan hanya sekadar "jualan" dan "Marketing" semata-mata.

Ia jauh lebih dalam, dan perjalanannya lebih berliku dari apa yang kita sangka.

"Jadi Bagaimana Caranya Nak Pastikan Saya Menjadi Usahawan Yang Berjaya?"

Bisnes kita ada 5 tempat yang memerlukan fokus kita.

 

  • You

  • Your Customer

  • Your Marketing

  • Your Team

  • Your Systems

 

Ini apa yang saya belajar dari mentor saya Eben Pagan.

Untuk jadi usahawan berjaya, kita kena fokus kepada kelima-lima perkara ini serentak.

 

Sekiranya anda rasa seperti "stuck", dan tak boleh pergi lagi tinggi, cuba lihat anda sedang fokus di mana.

 

Ia biasanya berlaku bila kita tak fokus pada kelima-lima perkara ini.

 

Mungkin anda terlalu banyak fokus pada marketing, tapi tak fokus kepada kesihatan dan emosi diri sendiri.

Mungkin anda banyak fokus pada produk (market), tapi tak pedulikan people, atau team anda.

 

Mungkin anda tidak latih team anda, dan tak memberi tunjuk arah yang jelas pada team anda.

 

Hanya jika kita dapat membahagikan masa, fokus dan tenaga kita pada kelima-lima ini serentak, kejayaan kita sebagai usahawan akan semakin mudah, dan semakin cepat dicapai.

 

Biasanya, anda mesti bermula dengan "You" (diri kita)

 

Kerana kita yang akan mengetuai perjalanan bisnes kita.

 

Anda memerlukan seorang Coach yang boleh membantu dalam setiap keputusan bisnes yang anda buat. Membantu dalam masalah bisnes yang anda hadapi.

 

Mendapatkan seorang personal coach amat mahal.

 

Tapi saya sudah fikir satu cara yang memudahkan anda.

 

Dengan cara ini, anda bukan saja boleh mendapatkan kualiti coaching yang sama, tetapi dengan harga yang tidak membebankan poket, dan tidak membocorkan akaun bank.

 

Baca seterusnya untuk mengetahui apakah cara yang saya maksudkan ini...

Cara Join Komuniti Usahawan Online

Izinkan saya sedikit masa untuk explain, apakah bentuk sokongan yang anda bakal terima, agar mempercepatkan lagi proses mematangkan diri anda sebagai usahawan yang berjaya.

Himpunan Harta Karun Ilmu Bisnes Dari Otai

Dalam grup coaching Geng STP, saya sudah arkibkan perbincangan komuniti yang paling power perkongsian ilmunya.

Saya harap jika anda join Online Coaching ini, bacalah posting tersebut dengan lapang dada, dan niat yang suci. Jujurlah kepada diri sendiri.

 

Apakah sebenarnya yang anda cari?

Ramai yang membaca puluhan buku motivasi dan perniagaan, tapi kesian, masih di takuk lama utk kesekian waktunya.

Kenapa? Kerana mereka tidak tahu apakah yang hendak digali, dan apakah yang hendak dicari.

Membaca post di grup ini, dan berinteraksi dengan rakan seperjuangan, ibarat menggali tanah mencari harta karun. Jika sekadar menggali sikit-sikit di permukaan tanah, batu permata di dalam tanah mungkin tak jumpa.

Terlalu banyak nota berharga di group ini , jadi saya compile untuk rujukan ahli group baru dan lama.

Rahsia-rahsia ilmu dalam grup ini bukan pada post-nya. Tapi pada komen-komen di bawahnya.

Pastikan jangan baca post saja. Baca komen sekali. Dan alang2 tu tinggalkan komen juga.

KREDIT KEPADA YANG BERKENAAN YANG BERKONGSI DENGAN SUNGGUH MURAH HATI. SEMOGA ALLAH MEMBERIKAN RAHMAT DAN REZEKI MELIMPAH RUAH KEPADA MEREKA...

Ini antara mutiara ilmu dalam perbincangan tersebut.

0. Apa Itu Kekayaan? Fahami Erti Kekayaan Sebenar

1. Cara dapat tiket kapal terbang percuma 

2. Cara yang betul untuk validate produk

3. Bisnes yang dijamin berkesan ? (nota tersirat di comment)

4. 6 Teknik marketing kajian Edward De Bono.

5. Kenapa bisnes online akan maju tahun 2015?

6. Ada 3 rule bisnes yang boleh buat anda kaya….jika anda buat...

7. Cara buat bisnes vending machine (nota tersirat di comment)

8. Cara Fokus Dalam Kerja

9. Tips Berjaya Bisnes

10. Dilarang parking 🙂

11. Cara validate

12. Contoh Tawaran Meleleh

13. Cara Jual Diri

14. Apa nak buat bila customer senyap lepas bagi harga?

15. Cara Mencari Idea

16. Tips elak perang harga.

17. Nama domain untuk branding

18. Rahsia mat saleh bisnes sambil travel seluruh dunia

19. Tunggu contoh? tunggu kritikan? tunggu pengesahan?

20. Rahsia Headline

21. Pelanggan tak ikut SOP

21. Nota Geng STP

22. Nota Geng STP 2

23. Cara guna whatsapp di PC

24. The law of success - sharing tuan bukhari ramli

25. Apa Nak Buat Kalau Kena Ban FB (Oleh Fahdi Ghazali)

26. Tutorial Tukar Nama Fanpage oleh Tuan Amiru Mat Rawi

27. Pengurusan SMS Marketing Dengan SMSlam (Oleh Anas Asarani)

28. Patut Guna Agen Yang Buat Online Marketing? Atau Wujudkan Team Internal?

29. Cara Buat Duit Lebih Banyak, Dengan Tidak Berburuk Sangka Dengan Customer

30. Bagaimana Mengenali Target Pelanggan Boleh Menambahkan Wang!

31. Testis Kambing Dan Asas "Direct Response Marketing"

32. Kenapa "Validation" Bukan Hanya Untuk Bisnes Baru, Tapi Lebih Penting Untuk Bisnes Lama

33. Buat Menjual vs Belajar Menjadi Usahawan

34. Cara Menjadi Pembekal Dropship

35. Contoh cara validate dan menjual di group FB (tanpa nampak macam menjual)

36. Cara Guna Teknik STP Untuk Dapat Ranking No 1 Di Google Tanpa Website!

37. Senarai Channel Pemasaran

38. Pos apa yang murah yakin sampai kalau nak pos barang yang banyak? (kotak besar)

39. Rahsia Follow-up

40. Cara Tetapkan Harga Produk

41. Rahsia Jadi Kaya Raya

42. Cara Dominate Market!

43. Cara "Hook" Prospek Supaya Selesa Berbual Dengan Kita

44. Bahaya Memberikan Diskaun!! (Tq Tuan Umar Taib)

45. Contoh Skrip Closing Untuk Industri Travel

46. Cara nak buat $100 Juta

47. Amalan Harian “Jutawan”

48. Cara Jimat Kos Marketing Gila Gila

49. Bahaya Buat Bisnes Franchise?

50. Cara MAXIMISE Profit (dengan product splintering)

...

dan banyak lagi!

Saya mempersilakan anda untuk cari, di mana lagi ada grup atau coaching yang mengupaskan topik-topik di atas dengan begitu hebat dan teliti?

Boleh sahut cabaran saya?

Jika anda tak jumpa, maka anda pasti nampak sejelasnya kenapa anda harus join "Online Coaching" bersama kami.

"Apa Kata Ahli Lain Tentang Geng STP?"

"Okay! Saya dah tak sabar nak join group ni.

Berapa harganya????!?!

Hanya RM7!

x18 bulan (ansuran)