Search
  • Faisal Abdullah

Kenapa prospek tak membeli

Sebenarnya kita kena terima hakikat. Semua orang bz! Jadi bila orang taknak membeli...walaupun dia dah wassap dan bertanya... Diorang mungkin cakap "nanti lah..tengah buat kerja lain". Atau mungkin dia cakap "nak fikir dulu la" Atau mungkin dia dia cakap "takda budget lagi ngaaaa" Tapi macamana kita sebagai penjual nak tahu sebab sebenar diorang tak nak beli? Camna nak tahu diorang sebenarnya konfius ke tidak?

Camna nak tahu diorang nampak berminat ke tidak? Siapa ada jawapan kepada soalan-soalan ni membezakan superstar dengan newbie.

Dalam ebook "Master Sales Cycle" tulisan Sifu Azman Aziz, ada satu topik di mukasurat 94 bertajuk "Handling Objections".

Jika anda buat pelaburan ilmu dan dapatkan ebook ini, anda akan kuasai cara menjawab soalan-soalan yang menghalang prospek dari membeli. Dan kalau anda beli ebook ini, saya akan bagi 3 bonus percuma:- BONUS 1 - Video Profit Maksima Usaha Minima (workshop emergency untuk survive zaman ekonomi gawat) BONUS 2 - Asas Menjual (permulaan terbaik bagi sesiapa belum pernah belajar asas jualan) BONUS 3 - Asas Urus Wang (langkah pertama pengurusan wang bagi usahawan yang alergik angka) Student2 Sifu Azman Aziz yang dah kuasai ilmu Master Sales Cycle buat jualan 6 angka dan 7 angka setiap bulan. Ada yang 1.2J. Ada yang 2J. Ada yang 4 - 5J. Setiap bulan. Saya bukan janji anda akan capai jualan camni, tapi saya tahu semua dari mereka bermula dengan memahami asas sales cycle.


Ia ilmu yang asas, tetapi jangan lupa - jualan adalah yang bawa masuk duit...bukan marketing! Ilmu ni boleh apply untuk closing... Boleh apply utk team sales... Boleh apply utk chatbot... Boleh apply utk PM/Wassap Boleh apply utk call ...dan face to face. Malah, bonus yang Sifu Azman akan bagi adalah Modul untuk "Bina Skrip". Ketika seminar, caj untuk ilmu ini ialah RM5000.00

Syukur ilmu yang sama Sifu Azman dah buat dalam bentuk ebook.


Harga ebook pun cuma RM129.00


Bagi saya ebook ni bernilai jutaan ringgit.




Beli lah, dan study lah ebook ini dengan bersungguh. InsyaAllah boleh dapat pulangan satu hari nanti jika usaha, disiplin dan berdoa.

Kalau sibuk takleh baca bulan ni, simpan la dulu dalam  fon atau komputer. Bila lapang nanti buka semula dan baca. Jangan sampai jualan dah tutup baru merayu minta dibuka balik.


Tiga bonus dari saya di atas juga menanti anda.


Dapatkan ebook ini sekarang.

(nanti cuma berikan bukti pembelian ke email faisal@nasihatniaga.com)



290 views0 comments