©2018 NASIHAT NIAGA SDN BHD.

"PROGRAM PALING BERKESAN KEPADA SAYA ADALAH SHOGUN EMAIL KELOLAAN FAISAL ABDULLAH"

Zamri Mohamad

Writing Coach dan Penulis PTS Publications

www.KursusPenulisan.com

Setelah telah hantar lebih 18 juta email... banyak yang saya belajar.

 

Dan masih tambah baik strategi  saya setiap hari!

Email marketing saya dah guna sejak tahun 2008.

 

Dah lebih 18 juta email saya hantar. Ia membantu saya membina bisnes multi-million.

 

Jika anda kenal Dr Azizan Osman dari Richworks, beliau secara peribadi minta saya ajar team beliau tentang email marketing.

Beberapa minggu selepas tu, beliau minta saya mempersembahkan talk tentang email marketing dalam programnya yang bernama Millionaire Marketing Mastery.

Skill email marketing saya juga diakui oleh Ryan Deiss, CEO DigitalMarketer

"Kalau Caj RM 4 - 5K pun saya datang belajar. Deliver more than promised! Memang value for money"

John Lai

"Patut caj RM9,000 sebab terlalu banyak input baru. Kini saya tahu dapat RM1,000 dari setiap customer"

Reza Mohyin

Apakah Manfaat Email Marketing Kepada Bisnes Seperti Anda?

Kebanyakan company membazir duit yang banyak untuk marketing. 

Kita semua tahu betapa tak masuk akalnya orang bakar duit  untuk 'test' kaedah marketing baru yang tak menunjukkan hasil.

Bila kita tengok report, kita hairan dan tertanya, "apa yang aku silap?".

 

Tetapi banyak orang sangka kesilapannya adalah pada produk. 

Maka mereka cuba pula dengan produk lain.

Tapi bagaimana kalau silapnya bukan di produk?


Bagaimana kalau silapnya adalah cara kita terangkan produk?

Bila kita cetak flyer, designer yang buatkan flyer kita pandai dalam bidang design. Dia mungkin 'terror' guna Photoshop.

 

Tapi berapa ramai di antara mereka yang pernah baca buku tentang menulis ayat power untuk jualan produk?

Web designer yang kita lantik untuk bina website kita, berapa ramai dari mereka benar-benar pandai menjual dengan penulisan?

Hakikatnya, flyer yang cantik - tidak menjual.
Website yang canggih - tidak menjual.

Perkataan yang kita tulis akan menjual.

Rahsia untuk buat orang ingat brand dan company kita bertahun-tahun sudah tertera di depan mata kita.

Tapi mungkin anda tak sedar.

Rahsia Marketing Paling Berkesan Di Dunia Sejak Ribuan Tahun

Rahsia marketing yang paling berkesan sejak ribuan tahun, adalah dengan bercerita.

Ya dengan bercerita - dan saya akan buktikan sekarang.

 

Ready?

 

Saya akan sebut satu cerita.


Saya takkan sebut nama orang yang terlibat.

 

Tapi saya nak anda cuba ingat nama watak dalam cerita ni. Boleh?

Ok.

Pertama..


Siapakah yang ada keupayaan membelah laut merah?

 

Betul. Nabi Musa.

Kedua...
Siapakah tokoh korporat Malaysia yang selalu pakai cap warna merah?

Betul. Tony Fernandes.

Macamana anda boleh tahu?

Kerana ada satu rahsia storytelling.


Rahsia marketing untuk menyampaikan mesej yang orang akan Ingat sampai bila-bila.

Rahsia yang diguna pakai dalam Al-Quran, Bible, Taurat.

 

Tahu ke? Rahsia storytelling ini di-ciplak oleh Hollywood untuk menghasilkan movie blockbuster yang menjana berbillion dollar.

Sedar kah anda?

Kisah Nabi Musa yang di-letakkan oleh ibunya ke dalam sungai, lalu dijumpai oleh keluarga Firaun.

 

Kisah ini sebenarnya telah dicetak rompak oleh Hollywood?

Dalam cerita "Kung Fu Panda", semasa Panda masih baby, beliau juga diletakkan ke dalam Sungai lalu dijumpai bapa barunya.

Kenapa Hollywood tiru?

Kerana formula  ini berkesan, dan ini formula untuk membuatkan orang ingat sesebuah cerita, sesebuah brand, atau sesebuah produk untuk jangkamasa yang panjang.

Berminatkah anda dengan rahsianya?

Ok macam ni.

Setiap cerita yang bagus - pasti ada 'framework' yang boleh kita ikut. Ia telah dipermudahkan macam ni:-

Framework in telah dipermudahkan oleh Donald Miller dalam bukunya "Storybrand".

Ini framework tersebut.
1. Seseorang 
2. Yang ada musuh
3. Jumpa Gurunya / Pembantu
4.  Dapat satu plan
5. Diarah untuk bertindak
6. Untuk dapat kejayaan
7. Dan elak kegagalan

Ini framework yang sama untuk Nabi Musa yang diceritakan dalam Al-Quran
1. Seseorang (Nabi Musa)
2. Yang ada musuh (Firaun)
3. Jumpa gurunya (Allah adalah Guru Nabi Musa secara terus)
4. Dapat satu plan (Allah ilhamkan rancangan)
5. Diarah untuk bertindak (bersemuka dengan Firuan)
6. Dapat kejayaan (Firaun dan kuncunya mati dalam laut merah)
7. Elak kegagalan (Bani Israel tidak lagi terseksa bawah pemerintahan Firaun(

Ini pula framework untuk Air Asia oleh Tony Fernandes
1. Seseorang (orang yang kena travel)
2. Yang ada musuh (MAS masa tu tiket terlalu mahal)
3. Jumpa guru / pembantu (AirAsia dilancarkan)
4. Dapat satu plan (Now everyone can fly)
5. Diarah untuk bertindak (Book awal di website untuk dapat harga lagi murah)
6. Dapat kejayaan (dapat travel cepat & murah)
7. Dan elak kegagalan (tak perlu naik bas 8 jam)

 

 

Sesiapa sahaja, untuk jual apa saja produk, boleh menggunakan framework ini untuk menceritakan brand dan kisah mereka. 

 

Samada anda pemilik cafe/restoran.

Atau anda jual produk kesihatan / kecantikan.

Atau anda seorang profesional.

Atau anda buat takaful.

Brand  (melalui story) ini akan diingati sampai bila-bila.

 

Tapi ada satu problem.

 

Tony Fernandes ada banyak wang untuk ceritakan kisah ini melalui TV, billboard dan radio.


Al-Quran sememangnya diedarkan secara meluas serata dunia.

Anda mungkin tidak mempunyai budget dan pengedaran yang luas.

So macamana?

Di sinilah email marketing menjadi kunci menyampaikan cerita dan brand anda.

Sebagaimana kitab-kitab diturunkan perlahan lahan...dari Tarurat, ke Injil ke Al-Quran.


Sebagaimana kita belajar bermula dari tadika, sekolah rendah, sekolah menengah dan universiti..

Sebagaimana juga itu lah email marketing mampu buat "drip campaign" untuk menghantar mesej secara berkala, secara berperingkat ...tetapi juga secara automatik.

Ya, secara automatik.

 

Supaya kita hanya perlu "set" 1 kali seumur hidup, dan cerita ini akan didengari oleh ramai orang secara berulang-ulang tanpa anda perlu buat kerja.

Sebagaimana lagu "The Beatles" hanya ditulis sekali. Tapi sehingga kini didengari orang.

Email ini yang anda tulis nanti, bakal dibaca oleh setiap prospek baru yang bakal masuk ke dalam "funnel email marketing" anda.

Anda hanya perlu tulis email ini 1 kali seumur hidup.

 

Tapi akan digunakan sebaik-baiknya. Di perah selumat-lumatnya.


Berbaloi anda buat kerja.

Langsung tak seperti anda tulis status update di Facebook. 


Sehari dua masih lagi orang nampak.

Tapi selepas 2 minggu?
Ia hilang lenyap dan telah dilupakan.
 

"The Best & Evergreen Marketing"

 

Program Shogun Email yang dibuat oleh Tuan Faisal  membantu membuka mata saya tentang potensi Email Marketing dalam bisnes saya. Selama ini saya fikir ‘Money is in the List’ tapi saya sedar ‘Money is in the genuine relationship’ yang kita bina dengan prospek dan customer kita.

 

Jargon yang akan menjadi mantra selepas ini ; LTV – Lifetime value , AVV – Average Visitor Value dan ACV – Average Customer Value.

 

Nak tahu apa itu? Pergilah belajar dengan sifu kita ini. He he he ☺ Timeline Email yang ditunjukkan sangat mantap.

 

HMTJ akan jadi New Weapon of Marketing dalam bisnes saya. Kalau suruh saya lepasakan semua bisnes saya dan kerja makan gaji dan mula dari ’0’.  Saya dah sedia dah. The Best & Evergreen Marketing. Email Marketing! Now or Never!                                                                                                                                    

Ikhlas,

Saravanan

Pengambilan Untuk Batch 1 Mac 2018 Dibuka

 

Terhad 20 orang
 

Saya kena berterus terang bahawa saya akan buka small group coaching sekecil 20 orang untuk saya personally guide untuk bina kempen email marketing from A to Z.

 

Group coaching ini akan mengandungi...

12 minggu ke arah kempen email marketing yang menjana jualan secara automatik (termasuk membina trust). Belajar 1 modul dalam 2 minggu (termasuk sesi soal jawab)


Modul 1 - Pengenalan

 

  • Merancang objektif utama yang anda nak capai dengan kempen Email Marketing

  • Merancang "storytelling" keseluruhan kempen

  • Cara baru vs cara lama menjual

  • Cara "buat customer faham"


Modul 2 - Infrastruktur

 

  • Flow utama email marketing

  • Software Email

  • Rahsia pengurusan gmail

  • Rahsia "plugin chrome" yang membuatkan anda tahu semua perkara tentang pelanggan anda


Modul 3 - Traffic & Leads

  • Teknik magnet (cara tarik leads secara konsisten)

  • Teknik FB Komen (cara dapat ratusan email prospek dari 1 FB post dalam 24 jam)

  • Teknik Survey (cara segmen pelanggan dari awal)

  • Teknik Contest viral (strategi proven dapat lebih 1000+ leads dalam 24 jam)

  • Teknik Cari Jodoh

  • Teknik Kupon

  • Cara kira budget marketing

  • Lifetime Customer Calue, Average Visitor Value, Average Customer Value


Modul 4 - Membina Hubungan

  • Objektif modul ini adalah untuk buat mereka suka anda

  • Buat mereka ingat anda

  • Formula 'watak dan cerita'

  • Cara buat mereka "faham" perjuangan anda di sebalik produk / servis anda

  • 5 flow utama untuk dapatkan respon luar biasa melalui email sebelum menjual

  • Membina "storybrand" yang akan diingati prospek dan customer bertahun-tahun lamanya


Modul 5 - Menjual​

  • Objektif modul ini adalah untuk buat mereka suka dan percaya produk anda, untuk dapat jualan

  • Buat pengumuman satu 'special offer'

  • Membina buzz dan buat mereka tertunggu-tunggu

  • Memberi 'sample' dan FAQ

  • Memberi jaminan

  • Cara follow-up

  • Kempen "instant cashflow" dalam 3 hari yang terbukti


Modul 6 - Automasi

 

  • Objektif modul ini adalah untuk automasi segala yang telah dibina dan dirancang supaya ia bergerak secara automatik 24 jam sehari selama bertahun-tahun lamanya

  • Menjadikan "mesin cetak duit" yang bekerja untuk anda tanpa emergency leave, tanpa MC dan tanpa ponteng kerja


Q&A Session


Setiap modul akan disusuli dengan sesi Q&A di mana segala masalah akan dibincangkan sebelum kita proceed ke modul seterusnya
 

Members Area

 

  • Setiap modul dan sesi Q&A akan dirakam. Anda boleh dapatkan rakaman di ruangan ini

  • Di masa akan datang, members area akan dipenuhkan dengan case study, dan kempen-kempen email marketing yang saya implement kepada client-client saya - supaya and boleh lihat contoh "real" dari pelbagai industri

Coaching Ni Online atau LIVE depan-depan?

Coaching ini adalah secara online dengan menggunakan teknologi Zoom. Kami berpengalaman kendalikan coaching melalui zoom yang memberi impak.

Sesi coaching adalah secara online LIVE pada tarikh dan waktu yang ditetapkan 

Setiap sesi akan dirakam di dalam "members area". Jadi tak perlu risau tentang tertinggal sesi coaching, atau tak faham semasa sesi coaching.

Berapa Yuran Coaching Ni?

Yuran coaching ini adalah RM1,997.

Yuran ini untuk cover segala usaha dan penat lelah saya susun atur dan mengajar formula ini, dan juga untuk pastikan hanya usahawan serius sahaja yang memohon.


Terhad 20 orang sahaja.


Dan saya hanya buka untuk satu batch sahaja untuk tahun ini.

Kelas bermula pada 1 Mac 2018.

 

Takut Tak Faham? Takut Tak Sempat Buat?

Anda boleh bawa bersama seorang technical staff / marketing staff, atau partner untuk join sekali.

 

Saya memberi jaminan coaching ini akan memberikan anda hasil. 

Ini jaminan saya.

Jaminan pertama.
Jika dalam tempoh 45 hari anda tak suka apa yang anda belajar, anda boleh minta full refund.

 

Jaminan kedua:
Jika sudah lepas tempoh 45 hari, dan anda tak dapat hasil, tunjukkan yang anda sudah buat semua yang telah diajar. Jika anda berjaya tunjukkan bukti anda telah laksanakan tanpa hasil - saya akan bagi refund 100% dan saya akan tambah RM500 tambahan dari duit poket saya.

"Kos Iklan Boleh Cut Half. Sepatutnya save RM100,000"

 

Assalamualaikum, Rugi betul ko tak join program ‘SHOGUN EMAIL! Serius.  

 

Memang betul, it’s just another seminar macam ko cakap. Tapi bagi aku, itu kata-kata orang yang tak hadir lagi.

 

Setiap hari, kita memang pening untuk berniaga terutama sekarang ni kos iklan tinggi dan paling penting tak convert.

 

Duit habis, tapi hasil sama. Tapi di SHOGUN EMAIL ni, aku dah faham satu benda macam mana Tuan Faisal boleh ke Europe 3 bulan tanpa fikir business (kalau fikir pun , sikit).

 

Rupanya ia semua boleh di’automatikkan!

 

Projection aku dari hasil seminar ini, kos iklan kita boleh cut half @ mungkin lebih.

 

Staff boleh dikurangkan. Tak perlu ramai buat sales.  Sebab semua auto.

 

Percaya tak? Dari hari tu kita ada bincang pasal masuk paper nasib belum masuk! Dan dengan jumlah investment yang kau buat untuk radio dan majalah hampIr RM100K tu sebenarnya lebih berbaloi dan boleh jimat kalau datang kelas ni.

 

Percaya atau tak, RM100K tu boleh ko buat beli kereta cash dan pada masa yang sama masuk paper dan radio FREE! Jangan mintak aku ajar, sebab aku pasti akan ajar. Cuma mood dan infonya pasti tak sama. Spentlah RM2000 plus tiket RM40 + hotel RM200.

 

Aku yakin ko boleh save bukan beratus ribu malah boleh dapat berjuta dari sini. -    

 

So pls datang-  

 

 

                                                                                         

 

FAHDI GHAZALI

CEO SIFOO International Sdn Bhd
Internet Marketing Expert

Maaf, Pendaftaran Ditutup!

 

Isi Borang Di Bawah Untuk Masuk WAITING LIST

 
 

Lihat Video Ni Untuk Tahu Bagaimana Mereka Dapat Tsunami Wang Email Marketing Dalam 1 Hari

Saya akan bantu anda lancarkan kempen email marketing yang terbukti mendatangkan hasil setelah mencubanya beratus-ratus kali.

Copywriting? Angle marketing? Akan saya bantu dalam program coaching ni.

"Kos Umpama Gajah Dan Semut"   

 

 Tak pernah sangka selama ini banyak benar kesilapan dan kurangnya ilmu yang betul dalam online marketing.

 

Dan yang paling rasa jauhnya tertinggal berpuluh juta ribu km tentang marketing “free” – email.

 

Sibuk dengan FB ads Google Adwords & segala jenis tok nenek marketing yang berbayar.     

 

Saya percaya bisnes saya lebih meletup dengan ilmu Shogun Email  yang tak ternilai besarnya kalau nak dibandingkan dengan kos kursus yang kecil (umpama gajah dan semut).

 

Saya tak sanggup tengok kawan saya ketinggalan beratus ribu juta kerana buta “Shogun Email”.

-Niza

"Email Marketing Adalah Strategi Lama Yang Diberi Nafas Baru. Saya Dah siapkan Siri Email saya!"

Puan Sheda Said

Founder, Lamamma

"Saya Faham Bagaimana Nak Jaga Pelanggan. Ini kelas yang terbaik untuk buat ayat power untuk buat pelanggan nak membeli lagi dan lagi"

Fauzi

Founder

Signoriz Tshirt & TMPL Backpackers

Kejayaan untuk berjaya adalah untuk berada dalam lingkungan orang-orang yang mempunyai target dan impian yang sama.

Tempat berbincang, dan mendapatkan jawapan.

Group support kami akan menyokong anda

group support akan bagi kelebihan

Potensi Email Marketing Sangat Besar

Malah, mengikut Direct Response Associaction, email marketing memberikan Return On Investment (ROI) paling tinggi berbanding medium lain iaitu ROI sebanyak 4501%.

Bukan Calang-Calang Orang Yang Join Shogun Email

Antaranya...

June Mohd Som

Selebriti Personal Branding dan FB Marketing

Khairil Anwar

Founder Abang Burn Burger Bakar & Meatball Mat Bulat

Wan Hartini

Founder Perfect Body Series

Zamri Mohamad

Penulis dan Founder KursusPenulisan.com